Ervaringen van cliënten

Relatietherapeute Rotterdam LiesRelatietherapie Rotterdam – Lies

5 / 5 sterren –
“Mijn man en ik waren in de loop der jaren elkaar steeds meer verwijten gaan maken. Op een bepaald moment ging dat steeds dieper zitten en konden we niet meer op een spontane en vrije manier met elkaar omgaan.

Uiteindelijk besloten om in relatietherapie te gaan. Zo kwamen we bij Lies terecht. Zij heeft bewerkstelligd dat wij na een paar sessies elkaar weer redelijk begrepen en weer positiever naar elkaar konden kijken.

We hebben net de laatste sessie gehad en kunnen alleen maar vol lof zijn over wat ons dit gebracht heeft.”Relatietherapie Rotterdam – Lies

5 / 5 sterren –
“Wij kwamen bij Lies en ze had al snel door dat wij 2 behoorlijk verschillende persoonlijkheden zijn, met een hechte vriendschappelijke band. Daar redt je je huwelijk niet mee als je veel klappen in je leven krijgt. Lies heeft ons mede door huiswerk in kaart laten brengen hoe we over elkaar in de relatie dachten. Door haar directe manier van reageren, voorkwam ze dat er over moeilijke onderwerpen heen gedraaid, ze confronteerde ons met elkaar!

Praten en luisteren heeft ons verplicht tijdens deze sessies. Na een lang huwelijk denk je alles van elkaar te weten en te begrijpen,maar dat was dus niet zo. Lies heeft ons duidelijk laten zien hoe anders we zijn. Ze heeft ons zelf weer laten kiezen voor elkaar en het samen weer leuk te hebben!

Onze relatie stond centraal, ze heeft ons ruimte gegeven daar zijn we heel blij mee. Nu meer betrokkenheid bij elkaar en meer respect. We hebben er hard voor moeten werken maar we zijn zo blij dat het gelukt is”
Relatietherapeut Rotterdam MarkRelatietherapie Rotterdam – Mark

5 / 5 sterren –
“Goede relatietherapeut, meneer Hoos. We wisten in het begin niet zeker of we ons op ons gemak zouden voelen, we zijn moslims. Maar hij had veel respect voor onze cultuur en de Islam. Mijn man en ik hebben echt naar elkaar leren luisteren en zijn weer gaan praten.”Relatietherapie Rotterdam – Mark

5 / 5 sterren –
“Mark heeft ons goed geholpen. Luistert goed en probeert meteen mee te denken. We waren na eerste gesprek al echt stap verder. Voor ons als echte rotterdammers fijn: niet lullen maar poetsen.

Heeft tips en oefeningen gegeven, met vijf gesprekken hadden we weer vertrouwen in een toekomst samen.”
Relatietherapeut Rotterdam KimRelatietherapie Rotterdam – Kim

4 / 5 sterren –
“Deze vorm van therapie heeft ons in een kort tijdsbestek praktische tools gegeven om om te gaan met een situatie die wij als moeilijk ervaarden. Kim is een emphatische therapeut en zonder partij te kiezen kan zij snel schakelen. Daarnaast weet zij de kern te raken.”Relatietherapie Rotterdam – Kim

5 / 5 sterren –
“Wij hebben lang getwijfeld om samen in therapie te gaan.Dit was echter de beste beslissing ooit. Wij hebben Kim ervaren als een prettige en doortastende therapeut,die ons veel nieuwe inzichten heeft gegeven.”
Wil jij ook verandering?

Neem contact op
Meer over:

Relatietherapie Rotterdam - Home

Relatietherapie Rotterdam

Wij zijn Relatietherapie Rotterdam.

In onze praktijken ontvangen we individuen, partners en koppels met allerlei relatieproblemen voor relatietherapie.

Relatietherapie Rotterdam >>


Relatietherapeute Rotterdam Lies Relatietherapeut Rotterdam Mark Relatietherapeut Rotterdam Kim
relatietherapie rotterdam Relatietherapie Rotterdam
wordt gewaardeerd met 4.8 uit 5 sterren op basis van 6 reviews
relatietherapie rotterdam Relatietherapie Rotterdam - Lies
Kees Pijlstraat 106
3077 MH Rotterdam
relatietherapie rotterdam Relatietherapie Rotterdam - Mark
Berkendaal 175
3075 XD Rotterdam
relatietherapie rotterdam Relatietherapie Rotterdam - Kim
Heemraadsingel 249
3023 CE Rotterdam
Top