Ervaringen van cliënten

relatietherapie-rotterdam-liesRelatietherapie Rotterdam – Lies

5 / 5 sterren –
“Mijn man en ik waren in de loop der jaren elkaar steeds meer verwijten gaan maken. Op een bepaald moment ging dat steeds dieper zitten en konden we niet meer op een spontane en vrije manier met elkaar omgaan.

Uiteindelijk besloten om in relatietherapie te gaan. Zo kwamen we bij Lies terecht. Zij heeft bewerkstelligd dat wij na een paar sessies elkaar weer redelijk begrepen en weer positiever naar elkaar konden kijken.

We hebben net de laatste sessie gehad en kunnen alleen maar vol lof zijn over wat ons dit gebracht heeft.”Relatietherapie Rotterdam – Lies

5 / 5 sterren –
“Wij kwamen bij Lies en ze had al snel door dat wij 2 behoorlijk verschillende persoonlijkheden zijn, met een hechte vriendschappelijke band. Daar redt je je huwelijk niet mee als je veel klappen in je leven krijgt. Lies heeft ons mede door huiswerk in kaart laten brengen hoe we over elkaar in de relatie dachten. Door haar directe manier van reageren, voorkwam ze dat er over moeilijke onderwerpen heen gedraaid, ze confronteerde ons met elkaar!

Praten en luisteren heeft ons verplicht tijdens deze sessies. Na een lang huwelijk denk je alles van elkaar te weten en te begrijpen,maar dat was dus niet zo. Lies heeft ons duidelijk laten zien hoe anders we zijn. Ze heeft ons zelf weer laten kiezen voor elkaar en het samen weer leuk te hebben!

Onze relatie stond centraal, ze heeft ons ruimte gegeven daar zijn we heel blij mee. Nu meer betrokkenheid bij elkaar en meer respect. We hebben er hard voor moeten werken maar we zijn zo blij dat het gelukt is”Kijk voor meer reviews op Relatietherapeuten.net >>


Top